Verhoilija

Verhoilijatarinani alkaa siitä, kun vuonna 2013 työuupumus vauhditti alan vaihtoa. Käsityöala veti puoleensa ja aloitin verhoilijan perustutkintoon tähtäävässä koulutuksessa TTS:llä Rajamäellä 2014.

Heidin Verhoomoverstaan perustin tammikuussa 2016, suoritettuani verhoilijan perustutkinnon. Verhoomo sijaitsee tällä hetkellä rintamamiestalomme yhteydessä kompakteissa ja toimivissa tiloissa.

Verhoilemisessa yhdistyy monta minulle tärkeää arvoa, kuten ekologisuus ja kierrätys sekä tyytyväinen asiakas. Haluan lisätä huonekalujen käyttöikää ja jatkaa asiakkaiden mieleisten ja perintötuolien elämää, samalla kun asiakas saa yksilöllisen ja kotiinsa sopivan huonekalun. Voikin sanoa, että toteutan asiakkaan verhoilu-unelmia, laadukkaasti ja asiakasta palvellen. Työ on monipuolista ja jokainen huonekalu on erilainen omine haasteineen.

Verhoilun lisäksi yrittäjyys on tullut minulle koko ajan tärkeämmäksi asiaksi, toimin tällä hetkellä luottamustehtävässä Hyvinkään Yrittäjien hallituksessa. Lisäksi olen mukana Hyvinkään Yrittäjien Naisjaoston toiminnassa.

Tutkinnot

  • Verhoilualan perustutkinto 2015
  • Verhoilualan ammattitutkinto (verhoilijakisälli) 2018
  • Yrittäjän ammattitutkinto, työn alla 2019-2020

Verhoilijasi,

Heidi Karhula

Verhoilija, yrittäjä